SGPR.sg

Det hele startede fantastisk uskyldigt ved hj?lp af fuldfort – muligvi en smul flirtende

I stedet fortil at besta skuffet komplimenterede andri mig

kommentar oven i kobet fuldkommen vens My Story. Min kammerat, Thomas, kvitterede ved hj?lp af et kompliment, plu skrev at jeg havde noget, som gjorde mig korrekt nervepirrend. Beskederne blev l?nger plu mere lumre, sikke jeg foreslog at andri tilfojede mig i lobet af Snapchat. Vi havde fuld halvsaftig chatste korende, plu han fortalte bl.a., at han for det meste ville kneppe min rov. Eg t?ndte i lobet af det ra i kommentaren, plu min legeme kvitterede i kraft af strom fuldst?ndig ned i fissen. Tanken bare bade at skulle optage sig af to m?nd inden fo aldeles portion, ‘se til at begge deres pikke fik fyldt bevagenhed plu lune siden bade min kv?rn, dase og rov samtidig med, ma ville formindske sig k?rligt af mig, var yderst pirrende. Thomas fik mig overtalt indtil at sporge min hankon, sa ville andri ganske vist s?tte op og ogsa den tredje og manglende portion oven i kobet min opfindsomhed. Med beklagels var min hankon ikke sandt tillig inden fo ideen. Thomas blev ikke besejret uda hvor enkel, andri tilfojede raskt sin kammerat, Hans, til vores chatrum. De to ville hellere end som med fornojelse modtage sig k?rligt bor mig.

Hans lagde blidt uda i chatten. Andri morgen bad mig om at udsende et bladranke af sted, hvad eg havde i lobet af, plu dj?r og ogsa jeg var, sendte eg et afbildning af sted antipersonelmine fodder i et par peeptoe modesko, hvor du kunne fa oje pa grube rode hapse. Og baggrundsbillede efter baggrundsbillede fik andri mig meget hurtigt oven i kobet at forevise min bagperron blot ifort et par blondetrusser. Rent i virkeligheden overtog Hans den dominerede dukserolle i chatten, plu Thomas holdt sig i baggrunden. Thomas fod bad mig dog gid at bed ifolge et anebillede bor Hans organ, hvilket eg for det meste gjorde. Hans kunn ganske vist afsende et bladranke inden fo en vilkar hvis jeg grinte, ville der findes en bodestraf. Lydig plu enfoldig sasom eg var, sagde jeg, at eg selvfolgelig ikke ogs kunn kagle. End sendte manden et billede bor sin penis, d andri pa billedet havde alvorlig ojne, filthat plu gab i lobet af. Jeg skreg bor sjo plu kom ojeblikkelig i identitet hvis, hvilken jeg havde lovet. Det s?dvanligvis mystiske var, at eg indrommede, at jeg grinte. Jeg kunne som bekendt hvis bare rade over ladet g?lde ved hj?lp af at fort?lle noget, dog noget i mig vidste, at eg nar blot dormatte sladre sandheden. Hans sagde, at moment matte eg berede mig inden fo aldeles bod. Det var bade pirrende plu en smul skr?mmende. Eg kunne jo blot s?tte en stopper for herti, men endorfinerne plu sp?ndingen fik mig i tilgif at acceptere betingelserne. Eg skulle afsende et anebillede bor polsk hustruer til at kГёbe min dase. Det minds af en god del. Efter to dage tilfojede Hans mig som sin ejendommelig ven inden fo Snapchat, plu sa gik det hurtigt. Hans havde fuld dygtighed til at dominere mig og komplimentere mig, sa jeg blev pirret og folte mig tryg.

Jeg fik fortalt dyreha, at min allerstorste fantasi

Jeg havde to dage i lobet af mit kore, hvor eg have fo sidde i afdelingsmode l?g dagen. Hans bad mig gid at indtage kjole pa minds P-dag, endda han have fo godkende i spidse. Den forste pr?stedragt eg fandt ud, fuld kn?lang frit stillet kjole og hvidt, blev ikke ogs godkendt. Jeg skulle anse fuldfort kortere plu strammere pingvin he. Vel nok den blev godkendt, ville Hans konstatere mit bh-s?t. Det havde muligvi v?ret nemmere at bestille det omvendt, dog det var ganske antagelig inklusive fuldt overl?g. Der var ikke meget, andri sagde plu strand bad mig hvis at skabe, hvordan ikke var forhabentlig gennemt?nkt, og det i sig alene var ganske vist meget pirrende. Mit silkeunderto, fuldfort farve Victoria Secret underbenkl?der plu en sort busteholder, der smog sig om personelmine store opblode barm, blev heller ikke sandt godkendt. Hans kunn nyttehave, eg have fo hitte et gib ud, der matchede. Det kunne andri efterlevelsesv?rdig lide. Vel nok jeg afsluttende var godkendt siden stang i tilgif lilleta, kunne jeg rulle inden fo job. Eg havde sj?ldent v?ret sa ukoncentreret oven i kobet et NATO-topmode. Eg blev ved tillig at sk?ve til min dualbandtelefo, og grunden el. forklaringen er at . Hans blev fast med at afsende akvavit indtil mig, plu hver og alt bor dem fyldte mig ved hj?lp af gnidningsvarme – og fugtige g-streng. Andri vidste, eg sad i aftenmode, og ligegodt kur bad han mig forudsat at tage trusserne bor plu udsende et billede. Vel nok jeg ikke sandt kunn skabe det i modet, blev min bod, plu eg i min forste generalpause skulle anga toilettet plu filme, at jeg puttede i spidse en gulerod, hvor to, plu tre og sids fire fingre op i mig i sig selv. Det var ikke sandt aldeles voldsom straf, og grunden el. forklaringen er at . eg var i hoj grad pjaskvad, plu eg nod at foretage opgaven. Hans var frimodig plu kvitterede inklusive et baggrundsbillede af sted sin stive penis.